Een mooie tuin ingericht naar uw wensen met deskundig advies en betaalbaar? Dan bent u op het juiste adres bij onze Tuinplantwinkel in Nunspeet. 

In onze winkel kunt u op afspraak terecht voor het maken van een gratis beplantingsplan voor grote en kleine tuinen. We zullen u hieronder uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

 

Beplantingsplan

Een van de manieren waarop we een beplantingsplan maken, is het uitzetten van de planten in aanwezigheid van de klant. U krijgt gelijk een beeld van hoe het er in uw tuin ongeveer uit zal zien. U kunt hier foto's van nemen, zodat u die foto's erbij kunt pakken, wanneer u even niet meer weet waar een soort plant stond. 

Beplantingsplan

Een andere manier waarop we een gratis beplantingsplan maken, is het maken van een schets. In deze schets zijn nummers te zien. Elk nummer staat voor een soort plant. In een kleine tabel staat onder andere de Latijnse naam, de Nederlandse naam en het aantal planten. Dit kan aangevuld worden met bijvoorbeeld een kolom groenblijvendheid of kleur, zodat u precies een overzicht heeft van de planten die in de schets staan. 

Plantenlijst

Op de foto hiernaast ziet u de plantenlijst die hoort bij de beplantingsschets die hierboven is getekend. Elk nummer staat voor één soort plant. Op deze lijst is het kenmerk groenblijvendheid erbij gevoegd, maar als u graag een ander kenmerk zoals hoogte of kleur bij de elke plant wilt zien, dan is dat ook mogelijk. 

Als u wensen heeft, is het fijn als u die alvast opschrijft. We waarderen het ook altijd als u enkele foto's van uw tuin meeneemt, zodat we een beetje zicht krijgen hoe de gehele tuin eruit ziet en tot slot is het ook prettig als u alvast de maten heeft opgenomen van uw tuin en van de verschillende borders. 

Belangrijk is om altijd vooraf een afspraak te maken als u graag een beplantingsplan wilt laten maken. We kunnen dan een rustig moment inplannen, waarop we u kunnen helpen. Voor verdere informatie en vragen kunt u contact opnemen per mail met een van onze vestiging in Nunspeet

Korting bij onze Tuinplantwinkel?

Bij aankoop vanaf €100,- ontvangt u een cadeaubon, te besteden bij uw volgende aankoop.

Meer informatie

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
close2